Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Monitaiteellinen ryhmäoksennusspektaakkeli

Ryhmäoksennusspektaakkeli, piirtänyt Inka

Syksyn aikana olemme tehneet monenlaisia yhteisiä projekteja. Esimerkiksi teimme ekologista taidetta rakentamalla ekopuutarhan koulun pihalle. Meillä on myös ollut monia yhteisiä kirjoituskursseja sekä fyysisiä harjoituksia kuten sirkus ja taijiquan.

Suurimmalta osin olemme kaikki pitäneet monitaiteellisista yhteiskursseista. Kurssit ovat pitäneet oman työskentelyn tasapainossa. Niiden avulla ei ole jumittunut yhteen tiettyyn näkökulmaan. Eri taiteen lajit ovat ruokkineet toisiaan.

Yhteiskurssien avulla olemme tulleet läheisimmiksi ja oppineet työskentelemään yhtenä ryhmänä siitä huolimatta, että ryhmä koostuu eri alojen taiteilijoista. Olemme yksilöinä oppineet paljon itsestämme tämän ensimmäisen puolen vuoden aikana. Tämä oppiminen on tapahtunut sekä koulun tunneilla että niiden ulkopuolella. Välillä olemme työskennelleet myös erityistä tukea tarvitsevien ryhmän kanssa, mikä on ollut avartavaa ja opettavaa.

Haasteita ovat tuoneet useat erilaiset luovat näkökulmat ja niiden kanssa työskentely. Vaihtelevat motivaation tasot ovat myös aiheuttaneet ajoittaista hankaluutta. Näistä haasteista huolimatta olemme erityisesti nauttineet ekopuutarha-projektista sekä yhteisistä taijiquan tunneista. Liikkuva monumentti -työpaja oli myös monien mieleen.

Odotamme kevätlukukauden tulevia jaksoja ja niiden antia.

– Inka, Lauri, Veera ja Karo

PS. Älä juo kahvia kylmänä vaikka se kaunistaisi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: